Mijn naam is Aniceta Barreto, op 8 sept. 2005 kwam Jezus in mijn leven.

Ik ben opgegroeid met het katholieke geloof en als klein kind werd mij geleerd dat GOD bestaat.In een periode van mijn leven als klein meisje verlangde ik om meer van GOD te weten. We kregen een christelijk tijdschrift in de bus dat niet van ons was maar ik las erin. Er stond een gebed in en onder dat gebed stond; en nu mag je iets aan GOD vragen.

Met het verstand van een kind dat net lezen kon begreep ik dat zinnetje en ging vanaf die dag elke dag dat gebed oplezen wat ik niet begreep om daarna aan GOD iets te kunnen vragen. Mijn gebeden werden verhoord en ik verlangde ernaar om voor GOD te zingen en te dansen. Ik wist niet eens wie GOD was. Op een dag was dat tijdschrift weg en ik had geen gebed meer dat ik oplezen kon om tot GOD te komen dacht ik als kind. Ik probeerde wel te bidden maar ik had geen houvast meer.

Ik groeide op en maakte verkeerde keuzes. Ik leefde een zondig bestaan. Rebels naar mijn ouders, ik ging samenwonen, ging uit, had verschillende relaties ik was onzeker over alles wat ik deed en ik leed aan boulimia. Wanneer het slecht met me ging verlangde ik naar de GOD van die periode toen ik klein een meisje was. Ik ervoer geen GOD in de katholieke kerk. Ik vroeg mij altijd af waar die GOD zou zijn. Ik ging op zoek naar GOD in het paranormale; waarzeggerij, horoscopen, tarotkaarten, ik kocht een boek van Uri Geller en ik haalde een boek in huis over hekserij. Ik zou daar mee een sterke vrouwe kunnen worden in de maatschappij dacht ik.

Na enige tijd het een en ander geprobeerd te hebben, werd ik ineens overtuigd dat GOD niet in deze dingen zou kunnen zijn. Omdat GOD veel groter moet zijn dan kaarten leggen en afhankelijk te zijn van de stand van de maan en alle meditaties die discipline van mij vroegen om een moment vast te houden om vrede in me zelf te vinden enzovoorts. Want ik herinnerde mij dat ik tot GOD kon bidden zonder poespas en HIJ was daar en mijn gebeden werden verhoord en ik voelde me blij.

Mijn zoektocht naar GOD ging verder maar intussen was mijn geloof in GOD vernietigd en ik ging door een periode heen in mijn leven nadenkend over wat voor zin het leven heeft. Is het wel lang leve de lol? En wat als ik kom te sterven? Wat heb ik nu bereikt met mijn leven? Mijn leven ging met een sneltrein vaart door mijn gedachten en ik schaamde me voor dingen die ik had gedaan. Opdat moment was er ook nog eens een relatie stuk gegaan ik voelde me door de grond zakken en had geen hoop meer voor mezelf. Intussen was ik 29 jaar en was niet getrouwd en had geen kinderen en had geen doel voor ogen. Ik riep boos uit naar GOD. GOD als U werkelijk bestaat laat het dan zien en leer mij hoe ik moet leven!

Kort daarna kwamen twee christenen op mijn pad en zij vroegen aan mij of ik in GOD geloofde. Dat was een rare vraag vond ik maar ik wilde hen wel uit horen. Zij vertelden mij dat ik niks van GOD ervaarde omdat er een muur van zonde tussen mij en GOD in staat. Als ik vergeving zou vragen voor mijn zonden dan zou ik een nieuw leven hebben met GOD. Hij zal niet meer naar mijn verleden kijken. Ik heb op straat een bekeringsgebed gebeden, ik ervoer eindelijk thuis te komen, een zodanig gevoel was dat. Nadien ervoer ik de God die ik als klein meisje ervoer. Nu weet ik dat het Jezus Christus is die gestorven is voor mijn zonden aan het kruis en opgestaan uit de dood Hij heeft al mijn zonden vergeven.

Mijn leven is compleet veranderd, al mijn harte wensen zijn vervuld; ik zing nu voor GOD en ben getrouwd.Ik ben compleet genezen van boulimia na 1 gebed. Boven alles is mijn relatie met GOD hersteld. En ik weet als ik nu kom te sterven dan zal ik bij Hem zijn in de hemel! Als jij op zoek bent naar GOD. Dan vertel ik jou: je kunt Hem vinden. Vraag Jezus in je leven. Kom eens naar de diensten en ervaar het zelf. God wil jou een nieuw leven geven!!