Evangelie Gemeente De Deur IJsselmonde

De Deur IJsselmonde is een kerk waar de persoonlijke relatie met Jezus Christus centraal staat. Wij zijn een kerkgemeenschap die verbonden is met andere De Deur kerken. Wij vinden het belangrijk dat u voor u een bezoek brengt een duidelijk beeld heeft van wie wij zijn en waar wij voor staan.

Klik op de volgende link voor onze kerk geschiedenis. In onze kerk geschiedenis vertellen wij hoe De Deur kerken zijn ontstaan.

Klik op de volgende link voor onze visie. Hierin vindt u een korte uitleg over wat wij geloven.

Een relatie met Jezus Christus begint bij een persoonlijke keuze voor Hem. Zie de pagina bekering om te lezen wat de bijbel erover zegt.

De bijbel zegt dat wedergeboorte een absolute noodzaak is om in de hemel te kunnen komen. Op de pagina wedergeboorte leggen wij uit wat de bijbel erover zegt en hoe u de toegang tot de hemel kan krijgen.

Als je tot bekering bent gekomen, is de waterdoop de volgende stap. Op de pagina waterdoop leggen wij het tot op de puntjes uit hoe de waterdoop werkt.

 

Als u na het lezen nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen en bent u van harte welkom om onze diensten te bezoeken. De koffie staat al voor u klaar.