Hallo, en welkom op deze website. Evangelie gemeente De Deur is een onderdeel van de Christian Fellowship Ministries (CFM). Dit is een samenwerkings- verband van meer dan 1600 kerken in 100 verschillende landen.

Met deze website willen wij u meer informatie geven over onze kerk en over onze fellowship (broederschap van kerken). U vindt hier voornamelijk informatie over de IJsselmonde-kerk, maar er zijn ook links te vinden naar websites van andere CFM-kerken in Nederland en ook van CFM-kerken buiten Nederland.

Mogelijk bezoekt u deze website voor de eerste keer. Wij hopen dat u alle informatie vindt die u zoekt. Mocht u echter nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen of bellen (zie ‘contact’). Wij staan u dan graag te woord. Misschien bent u op zoek naar God of op zoek naar antwoorden voor uw leven. De bijbel zegt dat Jezus de deur is tot God en ‘de weg, de waarheid en het leven’. Hij is het antwoord op al uw vragen en Hij is het die mensen vrede, hoop, rust en verlossing geeft.

Wij hopen dat u verder leest en wij hopen u tevens tijdens één van onze diensten te mogen verwelkomen. In ieder geval alvast hartelijk bedankt voor uw bezoek aan onze website.

  • – Pastor Reo Obispo